Succesvolle Fête de la Musique 2018

Zaterdag 23 juni stond in het teken van de 11e Fête de la Musique in en rondom het centrum van Ermelo. Het was mede dankzij het prachtige weer, een zeer succesvol en gezellig muziekfeest waar weer vele bezoekers uit het hele land op af kwamen.


Burgemeester Baars opende om 10 uur op het Raadhuisplein deze editie en de jeugdorkesten van Excelsior en Crescendo mochten de muzikale aftrap geven.
Daarna barstte het feest overal los. In de kerken met de diverse koren en pianisten, op het Stationsplein met Estrado uit Harderwijk en op het Pauwenplein waar een boordevol programma was tot 9 uur ’s avonds.

Hoogtepunten waren bijvoorbeeld de polonaise die het Hazeskoor teweeg bracht in de Immanuelkerk. Of een overvolle Zendingskerk waar onder andere het koor The Witnesses iedereen stil kreeg.
Een nieuwe speellocatie dit jaar was Moda Donna e Si en daar was het tijdens een optreden van Hommelus zo druk, dat men de kleding bijna niet kon zien die ze toch echt te koop hebben!
Het eerste optreden van een genezen verklaarde Lisanne Spaander met haar band was tegenover Bruijn Cafè en Oma’s Café om 15.15 uur en dat was zo mooi en ontroerend. Zo’n 400 man publiek was hier getuige van en het bezorgde kippenvel bij menigeen.

Na afloop was iedereen het eens dat ook deze editie van Fête de La Musique grandioos was. Het is een unieke formule in Ermelo die nergens is in ons land.
Een kleine impressie vind u op de Facebookpagina op onderstaande link van Ermelo van Nu.

Fete de la Musique

Nog even nagenieten van Fete de la Musique Ermelo

Geplaatst door Ermelo van Nu op Maandag 25 juni 2018

Dankzij onze vrijwilligers, deelnemers, locatiehouders, Horeca, winkeliers en de gasten die met heel veel aanwezig waren, hebben we Ermelo wederom op de kaart gezet.
Tot volgend jaar!
Namens het bestuur,
Dick van Leeuwen
Voorzitter

 

 

 

 

 

About the author: Fête de la Musique